>>> Back

ראשון עד חמישי 12:00-17:00

יאקי באן, איולי שום וקימצ'י – 28
ירקות חורף צרובים, עלים ארומטיים, וינגיגרט יוזו קושו – 54
כרוב על הגריל, גומא, סלסת כוסברה וג'ינג'ר, אגוזי לוז – 42
סמוסה, צ'אטני קוקוס, כוסברה – 42
ירוקים סיניים, אורז מאודה – 58

מנדו מבשר חדש, רוטב תפוז וג'ינג'ר (100% רידפיין מיט – בשר טבעוני מהצומח) – 42
כנפיים קוראניות חריפות – 42
וון טון בקר מאודה, מרק פו, עלים ארומטיים, שמן ראיו – 38

סלט קיסר, אנשובי – 42
סלט שרימפס, כרוב סיני, מלפפון, תפוח ירוק, רוטב קרמל צ'ילי – 58
סלט סובה, טרטר סלמון, נבטים כבושים, וואקמה, רוטב פונזו – 52
סלמון בגריל, ירקות עונתיים, עשבי תיבול – 89
מוסר, קארי תאילנדי, חציל בטמפורה, שעועית ירוקה, אורז מאודה – 89

אודון ראגו קוריאני, חלמון ביצה, כוסברה – 62
אודון, קארי יפני, נתח קצבים ופטריות – 72
יאקיסובה, ירקות שורש, שיטאקה, קריספי שום, צמחוני/עוף/שרימפס – 74/72/62
שויו ראמן, צ'אסשו בקר, בוקר צ'וי, ביצת אונסן, בצל ירוק – 68

שניצל, סלט כרוב וצ׳יפס פיקנטי – 64
קריספי צ'יקן, לחמניית טאנזונג, קולסלאו, איולי שום, צ'ילי קוריאני – 64
סמאש בורגר בלחמניית בריוש, צ'דר, איולי בזיליקום תאילנדי – 68
פרגית בטנדורי, ראיטה מלפפונים, ירקות צלויים – 78
ג'ינג'ס חאן – שווארמה טלה ופרגית, עלים ארומטיים, לאפה יפנית – 86
יאקיטורי סינטה, ברביקיו קוריאני, תפוח אדמה קריספי, כרובית – 78

אורחים יקרים
התפריט הינו תפריט יומי מתחלף. חשוב לנו להדגיש שאנו משתמשים בחומרי גלם הטריים והאיכותיים ביותר בשוק. לכן, לעיתים, הרכב המנות עשוי להשתנות.

Sun-Thu 12:00 pm-17:00 pm

Steamed buns, kimchi, aioli – 28
Green Winter Vegetables, Aromatic leaves, Fermented Yozu Vinigrate – 54
Burnt Cabbage with Gome Tahini, Coriander Salsa, Hazelnuts – 42
Chinese greens, Steamed rice – 58
Indian Samosas – 42

Mandu with Redfine meet (100% Vegan), Orange Ginger Salsa – 42
Korean Fried Chicken-Wings – 42
Beef Won-Ton, Pho, Herbs – 38

Caesar Salad – 42
Thai shrimp salad, Chinese cabbage, Apple, Coconut – 58
Soba salad with salmon tartare – 52
Seared Salmon, Seasonal sidedish – 82
Drum fish, Thai curry, Fried eggplant, Green beans – 89

Asian style bolongese – 64
Japanese curry, skirt stake, mushrooms, udon noodles – 72
Soba noodles, Shitake, Asian Roots, Chicken / Shrimp / Veggie – 62/72/74
Shoyu Ramen, Corned beef, Soy, Bock Choy, Onsen Egg, Scallions – 68

Torikatsu – 64
Crispy chicken in brioche Bun, cloeslaw – 64
Smashed Burger, Brioche Bun, Cheddar, Thai Basil Aioli – 68
Spring chicken, Tandoori, seared vegetables -78
Sirloin Yakitori, Korean BBQ, Crispy Potato, Calliflower – 78
Lamb and Spring chicken Shawarma, Herbs, Flat bread – 86

DESSERTS
Bread Pudding with Mascarpone Ice Cream – 46
Chocolate Cake, Vanilla Ice Cream – 42
Cream Brule, Matcha – 42
Apple Crumble – 42

Silence is Golden